LEGO VERZIJA DUCATIJA

Ducati dobija svoju LEGO verziju.jpg

Najmoćniji Ducati motor, uskoro će postati daleko dostupniji…

Zapravo, u samo nekoliko sati intenzivne koncentracije moći ćete napraviti vlastiti primjerak. To je sve zbog činjenice da će tvrtka LEGO od kolovoza ove godine predstaviti novi Technic set, zasnovan na jednom od najpoznatijih motora poznate marke, Panigale V4 R. I dok ovaj set možda neće imati sve prednosti dvokolica s punim dimenzijama, ali će i dalje imati svoje , funkcionalni mjenjač.

Voljena marka igračaka izravno se udružila s markom Ducati kako bi na pravi način prikazala stil, sofisticiranost i performanse vrhunskog supermotora. Izvrsno detaljan, ovaj set, dizajniran za uzraste od 10 i više godina, sastoji se od 646 komada. Broj ovih komada posvećen je stvaranju snažnog 998cc Desmosedici Stradale R motora koji je uparen s dvostupanjskim funkcionalnim mjenjačem. Kao pionirski pothvat marke LEGO, pojednostavljeni motor i mjenjač koji koriste postojeće dijelove djeluju zajedno.

Ostali realistični elementi ovog modela uključuju aktivno upravljanje i ovjes, ispušni sustav, vjetrobransko staklo, nadzornu ploču i kočne diskove. Naravno, sve ploče motora završene su slavnom Ducati crvenom bojom.

„Ducati Panigale V4 R je tako elegantna talijanska ikona i veličanstveno remek-djelo tehnologije. Morao sam ugraditi što više autentičnih detalja iz pravog motora, radeći na ovom dizajnu, pažljivo prateći sve njegove krivulje i jedinstvene značajke ", rekao je stariji dizajner LEGO Technic, Aurelien Rufianz.

Za sada je cijena ovog izdanja nepoznata, ali svi znamo da će biti iznimno zabavno napraviti!