INTERESANTNI MOTOR CURTISS MOTORCYCLES BRENDA

Najnoviji model Curtiss Motorcycles, Hades, vjerojatno je najluđi motor koji smo ikada vidjeli…

Ovo remek djelo na dva kotača asocira nas na starinski pištolj sa burencetom, dok sjedište motora podsjeća na iglu pištolja, a pakiranje baterija sliči na metak ili bure puno municije. Nevjerojatni dizajn djelo je renomniranog američkog dizajnera, JT Nesbita.

Ipak, tema pištolja se ne zaustavlja samo na dizajnu, jer performanse ovog motora čine da on leti kao metak. Hades dolazi sa baterijom od 16.8 kWh i nevjerojatnih 217 konjskih snaga, što je zaista impresivno za čudni model poput ovog.

Radikalni motocikl koji vidite u galeriji je minimalistička kreacija, koja za cilj ima ostavljanje što manjeg traga iza sebe, pa praktično svaki njegov dio ima više od jedne funkcije. Njegov dizajn posjeduje izobilje otvorenog prostora, posebno između baterije i zadnjeg djela. Kočiona svjetla nalaze se ispod sjedišta.

Novi Hades će biti dostupan za kupovinu tokom iduće godine, sa cijenom od 75.000 dolara. Curtiss Motorcycles trenutno pokušavaju da ubrzaju razvoj ovog motora, osiguravajući dodatne investicije.