LOUIS VUITTON JELKA

Luksuzni hotel je tradicionalnu zelenu jelku zamijenio klasičnim pariškim statusnim simbolom…

Više od jednog vijeka, Louis Vuitton koferi služili su kao simbol ne samo bogatstva, već i načina života koji je kultiviran tim bogatstvom. I dok je istina da kada imate dovoljno novca, možete ušetati u Louis Vuitton butik i naručiti kofer bilo koje dimenzije, boje, konfiguracije, ponekad možete poželjeti nešto sa malo više patine i smisla za povijest. Sofitel New York hotel ostvaruje upravo te želje, svojom novom “božićnom jelkom”, koja je napravljena od naslaganih Louis Vuitton kofera.

Toranj luksuznog prtljaga sastoji se od petnaest individualnih dijelova, koji su uredno aranžirani ne bi li nas asocirali na koničnu siluetu jelke. Osmišljena i dizajnirana od strane The Well Traveled Trunk, kompanije koja je posvećena nabavci vintage komada, ova jelka zadržava duh mašte, koji je idealan za prazničnu sezonu, i u ovom slučaju kombiniran sa luksuzom, koji će oduševiti sve one imućne ljude.

Osnovana od strane Aleksandra Solejmana, The Well Traveled Trunk kompanija sadrži kolekciju rijetkih Louis Vuitton, Goyard i Hermes modela, koje je Solejman kupio širom svijeta, nerijetko na aukcijama i specijalnim bazarima, ali i od ljudi, iz njihovih osobnih kolekcija.