LAMBORGHINI U SVIJETU OLOVAKA

Kada se radi o instrumenatima za pisanje, moćna olovka uvijek je u centru pažnje ...

Međutim, ovoga puta pod središtem pažnje je BoO Barcelona ekskluzivna olovka Carbonara. Mehanička olovka izrađena gotovo u cijelosti od ugljika dobila je stilizirani dizajn i proizvod je genijalnog inženjerstva.

Ovaj inovativni instrument za pisanje, stvoren iz jednog bloka ugljika, sadrži dvije praznine s obje strane, odvojene stupom smještenom u sredini. Jednostavan pritisak na izduženi otvor smanjuje srce olovke, što ga čini nevjerojatno jednostavnim za upotrebu. Povrh toga je aluminij serije 5000, obložen materijalom Cerakote.

Olovka Carbonara teška 7,3 grama i isporučuje se u dvije završne obrade - sjajno srebrno i mat crno. Lagan je u rukama i vrlo robustan, zbog čega je idealan za sve one koji se bave crtanjem i crtanjem. Osim toga, premium olovka prva je ove vrste gdje ugljična vlakna doprinose ne samo svojoj estetici, već i inovativnom mehanizmu.

Ekskluzivna olovka je nastala kao djelo dizajnera Migela Tehera, Gerarda Arkea i Oriola Genera, a trenutno je dio Kickstarter kampanje.