OMEGA KOLEKCIJA NAOČALA

Ako volite sofisticirane stvari koje odišu vrhunskom kvalitetom, sigurni smo da ćete biti oduševljeni novom kolekcijom naočala Omega ...

Ova kolekcija nudi modele i za muškarce i za žene, a njezin je stil više nego sofisticiran. Kolekcija je nastala u Italiji u suradnji s Marcolin Eyewear. U liniji je jedanaest modela koji uključuju verzije avijatora i pilota, kao i modele s pravokutnim pravokutnim oblicima. Najdraži nam je zasigurno model koji je dobio metalne umetke koji nas povezuju s Seamaster Planet Ocean satovima, dok model inspiriran satom Speedmaster Apollo 10 50. Anniversary također dobiva bonus bodove za svoj fantastičan izgled i činjenicu da dolazi u prekrasnom tonu Moonshine Gold.

Komentirajući pokretanje, Reynald Ehliman, predsjednik i izvršni direktor marke Omega, rekao je: „Marka Omega oduvijek je bila sinonim izvrsnosti i mode. Naš novi asortiman naočala također prati taj duh modernom kreativnošću i stilom. Dizajni imaju poznata obilježja naših ikoničnih sata, a ja sam vrlo ponosan na pokretanje ove kolekcije. "

Na kraju, ostaje spomenuti da naočale iz ove kolekcije koštaju od 495 do 1.045 dolara i trenutno se mogu kupiti na službenom web mjestu marke.