GRČKU OSVAJA SOHO HOUSE

Mykonos je dom blistavih bijelih fasada, pogleda na ocean i sada je prva grčka ispostava Soho House...

Lanac boutique hotela i klubova članova izabrao je stjenovitu kikalsku obalu kao odredište svog najnovijeg projekta koji pruža nevjerojatan pogled na more. Službeno nazvana Kuća Soho Roc, nova poslovnica ove marke uključuje 45 fantastično uređenih soba, restoran, teretanu i verandu na bazenu.

Nekadašnja kamena kapela San San Giorgio u dvorištu ostaje netaknuta - svaki dizajnerski element bio je inspiriran okolnim prirodnim okruženjem i povijesnom arhitekturom regije, s dozom urbanog dodira kuće Soho. Podovi su obloženi rustikalnom poliranom žbukom s teksturiranim tepihom od jute i sličnim oblogama od prirodnih materijala. Lagane tkanine i pletene viseće tapiserije dodaju dozu topline u prozračne prostore uz pomoć obilja zelenila.

Osim što je dom kapele koja je vremenom poražena, dvorište je i mjesto na kojem gosti mogu naći obilje sjedećih i blagovaonskih stolova za uživanje u obrocima u hladu maslinika. Eksterijer je glavni detalj samog odmarališta, a čak su i teretane stvorene u duhu al-freske. Priču nadopunjuju prostrani bazen, kao i susjedni bar, koji djeluju kao svojevrsno mjesto za sastanke i druženja.

Uz to, gosti će ovdje naći dosta prostora za sunčanje i opuštanje, gdje mogu uživati ​​u delicijama lokalnog restorana. Osim bazena, more im je također na dohvat ruke, ako su željni avanture i valova.

Kratka udaljenost od Soho Housea je Scorpios, još jedno mjesto okupljanja članova, smješteno u uvali na južnom dijelu Mykonosa. Ovdje ćete pronaći restoran, sofe, terase, glazbene programe, radionice i seanse za meditaciju.

Ako ste oduvijek željeli saznati kako članovi prestižnih privatnih klubova uživaju u životu, znajte da Soho Roc House sada prihvaća prijave.