TAG HEUER FORMULA 1 SAT SA ASTON MARTIN I RED BULLOM

Specijalno kronografsko izdanje Formule 1 nadahnuto je istim bogatim plavim, očaravajućim crvenim i svijetlo žutim bojama koje možemo vidjeti na gotovo otkrivenom trkačkom modelu Aston Martin Red Bull iz 2020. godine, RB16 ...

TAG Heuer je po drugi put u povijesti partnerstva s Aston Martinom Red Bull Racingom uveo sat s ograničenim znanjem koji obilježava ovaj savez. Kada su u pitanju pobjedonosna partnerstva u svijetu moto utrka, TAG Heuer i Aston Martin Red Bull Racing tim definitivno postavljaju tempo koji moraju slijediti sve ostale marke. Radeći zajedno od 2016. godine, avangardni švicarski satnik i četverostruki prvak Formule 1 dijele strast za akcijom i neustrašivu ambiciju, pomažući im da prevladaju sve izazove koji im se nađu.

Dizajniran u uskoj suradnji s F1 timom, ovaj specijalni izdanje kronografa, s kućištem promjera 43 mm, mladenački je, sportski i jednostavan za čitanje u svim uvjetima. Elegantni dizajn novog modela naglašava snagu ovog partnerstva jer je inspiriran novim automobilom Aston Martin Red Bull Racing Formula 1, koji je službeno predstavljen u Barceloni 19. veljače. Plava boja automobila može se vidjeti na kotaču sata i učvršćenoj aluminijskoj podlozi. Igla hronografa obojena je u zanimljivo žutoj boji Red Bull, dok se na tahimetrskoj ljestvici mogu vidjeti detalji Red Bull crvene boje. Azurage brojila hronografa i četverosatni prozor učvršćuju odvažnu i sportsku estetiku modela.

Čelična, navijena futrola ugravirana je logotipom Aston Martin Red Bull Racing. Kvarcni kronograf predstavljen je na robusnoj čeličnoj narukvici koja sadrži i vozačko produženje zahvaljujući kojem se sat može nositi preko rukava trkaćeg odijela.

Kao stroj visoke izdržljivosti, vodootporan do dubine od 200 metara, sa visokom otpornošću na udarce, model TAG Heuer Formula 1 Aston Martin Red Bull Racing Special Edition je prošao više od šezdeset testova kvalitete.

Stvorena prvi put 1987. godine, TAG Heuer Formula 1 kolekcija stilski je produljena povezanost marke s uzbudljivim svijetom Formule 1. Kao i sportski satovi u ovoj poznatoj kolekciji su podebljani i zahtijevaju vašu pažnju zahvaljujući naprednim tehničkim značajkama nadahnutim ekstremnim performansama. Timovi Formule 1. Marka TAG Heuer navela je adrenalin i uzbuđenje u sportu kada je u pitanju funkcionalnost ovih modela. Omiljeni brojni profesionalci i svjetski prvaci, TAG Heuer satovi Formule 1 stvoreni su za one koji uživaju u bržem životu.