ASESOAR GODINE - LOUIS VUITTON MONTSOURIS

Čak i sjajna marka poput Louis Vuitton ponekad pogriješi lansirajući neke potpuno nepotrebne komade, nikada ne pogriješe kad su u pitanju njihovi modni dodaci ...

Ako pitate bilo koju ženu sviđa li joj se barem jedna torba Louis Vuitton, vjerojatno će nabrojati barem tri. Za neke ljude kupovina dodataka Louis Vuitton vrhunac je godine ili razdoblja. Bilo da već posjedujete neke kreacije s njihovim potpisom ili čekate da one lansiraju nešto što će vam savršeno odgovarati, za vas imamo sjajne vijesti.

Marka Louis Vuitton upravo je započela svoju reinterpretaciju ikonskog ruksaka Montsouris iz 1994. godine, koji je kreiran od kože Monogram Empreinte. Svi koji su mislili da ova torba vraća retro stil na pozornicu samo su privremeno prevareni - ona je tu da ostane.

Čiste linije ovog ruksaka oživjele su vintage zlatnim gumbom i razigranim, ali suptilnim LV amuletom. Sigurni smo da će se djevojke koje vole skupe torbe koje izgledaju sjajno i istovremeno su funkcionalne, oduševiti ovom praktičnom novinom.

Sa svoje dvije trake, ova je torba savršeno udobna za nošenje, dok vam vanjski džepovi s patentnim zatvaračem omogućavaju lak pristup svim potrebnim potrepštinama. Lijepi ruksak trenutno je dostupan u crnoj, sivoj i krem ​​boji, a cijena mu je 2.700 dolara.