RONALDOVA KOLEKCIJA NAOČALA ZA SUNCE

Cristiano Ronaldo pokazao je nezasitnu žeđ kada je riječ o pobjedama na nogometnom terenu, a prema svemu sudeći, ta se žeđ polako širi i na druge sfere ...

Strijelac golova Juventusa, koji će već ostaviti ozbiljan trag u modnoj industriji, sada lansira vlastitu liniju sunčanih naočala. Portugalska nogometna zvijezda udružila se s Italia Independentom kako bi stvorila ovu modernu kolekciju. Linija CR7 naočale će se sastojati od sedam modela, svi nadahnuti i dizajnirani uz Ronaldovu pomoć.

Sedam modela, koji ujedno predstavljaju broj dresa ovog sportaša milijardera, podijeljeno je u tri kategorije: acetat, metal i umetnuta plastika. Savršeno kombinirajući klasike s modernim, ova kolekcija nudi nam okvir za svaki trenutak, raspoloženje i, što je najvažnije, odjevnu kombinaciju.

Naočale sadrže i nekoliko detalja po kojima je Ronaldo nadahnuo, poput broja sedam utisnutog u svakom kadru i potpisa slavnog sportaša. Svaki je model dostupan u pet boja, što ukupno čini 35 komada, jedan za svaku godinu Ronaldovog života.

Svi modeli naočala CR7 Eyewear dostupni su za kupnju putem internetske trgovine marke, a dostava se vrši u praktički svim zemljama svijeta.