OMAŽ SEDAMDESETIM TIFFANY & CO

Sve što je bilo popularno sedamdesetih godina u modnim krugovima smatra se stilskim…

Ova dekada u modnoj povijesti ima upravo toliko snažan utjecaj. Poznati su imali zajednički stil i dijelili su ljubav prema Tiffany & Co narukvicama u formi manžetni, koje je upravo Elsa Pereti učinila ikoničnim.

Kako bi proslavila svoj 80. rođendan, Tiffany & Co lansira novo izdanje svoje omiljene narukvice. Danas je ovaj jednostavan i uglađen komad nakita dat u posebnim varijantama jarko crvene, plave i zelene boje. Ikonične narukvice prvi su put stvorene sedamdesetih godina, tijekom prvih dana njezine nakitarske karijere.

Namjeravala ih je nositi u paru, kao što su to činile i egipatske plemićke žene. Moramo priznati da i danas ovi komadi imaju nepobjedivu ljepotu i senzualne konture, što ih čini savršenom stilskom izjavom, koja neće izblijediti s vremenom.

Ove narukvice daju poruku svojim vlasnicima da i nešto sasvim jednostavno može biti lijepo. Izdvajaju se bez dekora, dragog kamenja i sličnih elemenata, a izrađeni su od bakra, u nekoliko boja. Također, mogu se kupiti u varijanti srebra i bijelog zlata, u različitim dimenzijama. Cijena jednog je 475 dolara.